Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Sarvan'a soruyorum

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan ve yenilenmiş gözüken ekibi bugün medya mensuplarının huzuruna çıkıyor. Sarvan, 2008-2009 sezonun değerlendirmesini ve yeni sezonla ilgili neler yaptıklarını, yapacaklarını anlatacak. Ceklı, caklı açıklamaları dinlenecek.
Toplantıda elbette sorular sorulacak, yanıtlar alınacak. Nokta sorular karşısında MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın net yanıt vereceğini sanmıyorum. Çünkü, MHK'nın gizli başkanı şu anda futbolun ikinci koltuğunda oturan, 30 milyar maaş alan Ahmet Güvener. Sarvan onun çizdiği sınırların dışına çıkamayacak. Ben önceden sorularımı soruyorum.
1- Sizin eğitimci olduğunuz dönemde Bülent Demirlek, Hilmi Ok'un MHK Başkanı döneminde, Vedat Yüksel FİFA kokartı taktı. Bu isimlere neden bir sezon boyunca maç vermediniz?
2-
Bu hakemler her gittikleri yerde "Siz neden maç yönetmiyorsunuz?"sorusuyla karşılaşıyorlar. Sizin oğlunuz da aynı durumda olsa idi ne yapardınız?
3- Bu hakemler için "En az bizler kadar namuslu. Kefilim" açıklamasında bulunmuştunuz. Kefil olamadığınız bir olaya mı karıştılar? Yoksa bir yerlerden talimat mı geldi ?
4- 2009-2010 sezonu için açıklanan ve TFF internet sitesinde de yayınlanan hakem klasman listelerinde Bülent Demirlek ve Vedat Yüksel yer almazken, ne oldu da Demirlek ve Yüksel'e üst klasman hakem listesinde yer verdiniz?
5- Bülent Yavuz, MHK'sında 5 yıl eğitimci olarak görev yaptınız. MHK üyesi olmamanıza karşın toplantılara katıldınız. Şimdi ise MHK Başkanısınız. "Aşağıdan hakem gelmiyor" diyorsunuz. Son 9 yıldır eğitimci ve başkan olarak sorumluluğunuz yok mu?
Sayın hocam, zamanınızı aldım. Bu soruların yanıtını verirseniz kamuoyu da aydınlanmış olur. Bir senedir karanlıkta kaldı. Nedense aydınlatmıyorsunuz

İŞTE TRANSFER GÜNDEMİ

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA