Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Duvar öreriz

Beşiktaş ile gelecek sezon için el sıkışan Rizeli Kürşat, "Koray ile iyi bir ikili oluşturduğumuzu Rize'de belgeledik. Beşiktaş'ta çok daha iyi oluruz" dedi

Beşiktaş, Çaykur Rize'nin başarılı savunma oyuncusu Kürşat ile gelecek sezon için anlaşmıştı. 400 bin dolar bonservis bedeli ödeyen Beşiktaş, Kürşat ile protokol imzalamıştı. Rıza Çalımbay, eski öğrencisinin siyah- beyazlı ekipte çok başarılı olacağına inanıyor. Çünkü Çalımbay, ara transferde Çaykur Rize'den Koray'ı da almıştı. Genç teknik adam Koray-Kürşat ikilisinin savunmada çok iyi işler yapacağını düşünüyor. Kürşat da eski takım arkadaşıyla yeniden buluşacağı için çok heyecanlı.

"Kendime güveniyorum"
Kürşat, "Ben Koray ile Çaykur Rize'de iyi bir uyum içindeydim. Beraber savunmada gerçekten de başarılı işler yapıyorduk. Kalemizi gole kapatmıştık. Bizi en iyi tanıyan kişi de Rıza Çalımbay'dır. Koray ile birlikte neler yapabileceğimizi biliyor. Zaten futbol da uyum işidir. Koray ile Çaykur Rize'deki uyumumuzu tutturursak, Beşiktaş kalesini de gole kapatırız. Forvetlere duvar öreriz. Amacım Çaykur Rize'deki performansımızı Beşiktaş'a da taşımak. Kendime çok güveniyorum. Beşiktaş taraftarları beni beklesin. Neler yapabileceğimi ve yeteneklerimi o zaman görürler" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA