Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kartal'da 'temizlik' operasyonu

Beşiktaş'ta Divan Kurulu, kongre üyeliklerini incelemeye aldı... 150 üye ihraç edildi. Sayının 500'ü bulması bekleniyor

Beşiktaş Divan Kurulu, sayıları 20 bini aşan ve son mali kongre öncesi gündemi oldukça meşgul eden kongre üyeleriyle ilgili kapsamlı bir operasyon başlattı. Başkan Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı yönetimin de bilgisi dahilinde gerçekleştirilen operasyon için düğmeye basan Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, üyelikleri tek tek incelemeye aldı. Ve eksik ve kusurlu görülen üyelerin kulüpten uzaklaştırılması için harekete geçti. Bu ses getirecek 'temizlik' operasyonunun hayata geçirilme nedeni ise zaman zaman ortaya atılan "Üyeler arasında Fenerbahçeli de, Galatasaraylı da var" dedikoduları... Denetleme ve sicil kurulu ile birlikte yürütülen kapsamlı çalışma sonucunda şu ana kadar, 150 kişinin üyelikten ihracına karar verildi.

TARİHE GEÇECEK!
Önümüzdeki hafta da aynı hızla devam edecek olan bu hareket sonrasında, üyelikten atılacak kişi sayısının 500'ü bulması bekleniyor... Eğer bu operasyon planlandığı gibi sonlanırsa, Beşiktaş tarihinin en kapsamlı operasyonu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA