Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Komploya yanıt

Türk futbolunda "yıldız" apoletli yabancı futbolcuların transferlerinde "Mehter marşıyla karşılanıp, İzmir marşıyla gönderildiğini" herkes bilir. Bu ülke yüzlerce taraftarın omuzlara alarak karşıladığı futbolcuların giderken yalnız ve bavullarını tek başlarına taşırken ki görüntüleri iyi hatırlar. İşin esprisi odur ki; o bavullar da hak etmedikleri bu ülkenin milyonlarca eurosu vardır! Dün akşam G.Antep'te devre arasında etkilendiğim bir fotoğraf vardı. Başkan İbrahim Kızıl sözleşmelerini uzatmayacağı için son maçına çıkan yabancı futbolcuları Julio Cezar, Jorginho ve Zurita'ya teşekkür plaketi verdi. Binlerce Gazianteplinin alkışları eşliğinde.
Türk futbolunda böyle güzel görüntüler varken bu maç öncesi Bursaspor merkezli ithamlar ve iddialar vardı. İşin içinde Bursaspor ve yaşanmış gerginlikler olmasa güler geçerdim.

GENÇLER DAHA HIRSLI
Beşiktaş'ın kadrosunda sakatlık ve cezası dışında olmayan iki oyuncu vardı. Guti ve Almedia... Portekizli'nin yerinde sözleşme isteyen Bobo vardı. Haftalardır ne oynadığı bilinmeyen Guti'nin yerinde aç ve hırslı genç Onur.. İddia ediyorum Guti, cezalı Simao olsa takım bu kadar hırslı olmazdı. Maalesef ortada düzeltilmesi gereken kötü bir tablo var.
Bursaspor havadan nem kapıyor. G.Antep- Beşiktaş maçındaki bu futbol ve sonuç iddialara, komplolara en güzel cevaptır. Bu ruh hali şampiyonluk ipini göğüslerken çoğunluğun sevgi ve saygısını kazanmış Bursaspor'un giderek toplumdaki bu kredisini tüketiyor.
Umarım dünkü futbol ve sonuç Bursa camiasının özellikle Beşiktaşla ilgili bakışlarına bundan sonra daha doğru analizler yapmalarına olanak sağlar. Aksi takdirde negatif psikoloji içten içe kendilerine zarar verir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA