Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Amrabat bitirdi

Beşiktaş yönetimi Guti ve Quaresma'nın da 11'de olduğu bir takımda İbrahim Toraman'ı kaptan çıkararak bu meseleyi bir anlamda çözme yoluna gitti. Guti'ye karşı kendi kaptanlığını ortaya koyan Portekizli'nin bu yeni formüle itiraz etmediği bir ortamda sorun şimdilik çözülmüş gibi gözüküyor.! Bu hareketin görünmeyen bir anlamı daha var. 1. kaptanlığı elinden alınan Guti üzerinde hesapların uzun vadeli değil kısa vadeli olduğu ortaya çıktı. Uzatılan barış çubuğunun sanki bir diyeti gibi oldu. Guti'yi konuştuğumuz, yazdığımız kadar Kayseri karşısında İspanyol futbolcu beklentileri haklı çıkartacak bir performans gösteremedi. En azından sevenleri için daha iyi şeyler vermeliydi. Siyah-beyazlı takımda sahada çözülemeyen birçok mesele var. Ancak en sıkıntılı yeri orta saha!.. Guti'nin gelişiyle de birlikte özellikle bu bölgede dinamizm kayboldu. Aurelio'nun kaçak ve 30 metrekare alandaki futbolu iyice gün yüzüne çıktı. Beşiktaş ikinci bölgeyi diri tutmadığı müddetçe pozisyon da üretemez, maç da kazanamaz. Ürettiği pozisyonlarda vasatı aşamayan Edu'yla eriyip gidiyor. Almeida'nın dönmesi bu anlamda sorunları çözebilir.

HAKEM ENGEL OLMAYINCA!
Kayseri takım olarak çok iyi oynadı. Oyun disiplininden kopmadıkları için ödülü son 30 dakikada aldılar. F.Bahçe maçında hakem kurbanı olan Kayseri, Beşiktaş karşısında böyle bir engelle de karşılaşmadığı için kalitesini ortaya çıkardı. Kayseri maçında bana göre üç kişi alkışı hak etti. Birincisi; Amrabat Beşiktaş'ın sağını çökertti, kaptan Toraman golde Amrabat'ı sadece seyretti. İkincisi babasını kaybetmesine rağmen kalesinde devleşen kaleci Gökhan. Üçüncüsü; rakip kaleci Gökhan'dan, Başbakan Erdoğan'a kadar pankart açıp acıları paylaşacak kadar farkını ortaya koyan Beşiktaş taraftarı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA