Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Mabeyin'de kebap

Sosyetik geçinen kebapçılarda inanılmaz şeyler yeniyor. Mesela bir tanesine gitmiştik, elektrik mi kesilmiş, ne olmuş, masaya gelen her yemekte tuhaf, itici bir koku vardı. Bir daha uğramadık. Bir başkasında yemeğin ardından damağımızı kalınca bir yağ tabakası kapladı. Biz ondan kurtulmaya çalışırken bir arkadaşımız dişine dolanan inatçı ve gaddar sinirden kurtulmaya çabalıyordu. Yemek zayıf ama hesap gayet kalındı... Bu tip nahoş durumlarla karşılaşıp gecemizi rezil etmemek için artık o kebapçılara gitmiyoruz. Birkaç yer belledik, sadece orada yiyoruz. Bunlardan biri Mabeyin. Orada Antep kebapları yeniyor. Yeri: Çamlıca'ya çıkarken sol kolda. Kısıklı'ya doğru giderken, yukarıdan 'u' dönüşü yapıyorsunuz, bir dakikada önündesiniz. Mabeyin hak ettiği ilgiyi görememiş kebapçılardan. Hayıtımdaki en iyi soğanlı kebabı orada yedim. Geçen akşam bir lahmacun geldi... Mükemmel! Şimdi tek tek saymayayım ama uğrarsanız mutlaka 'yuvalama' da yiyin. Eğer bana inanmıyorsanız, Mehmet Barlas'a inanın. Arkadaşlarıyla birlikte sık sık oraya gittiğini yazılarından biliyoruz. Antep kökenli Barlas'a, kötü yemeği 'kakalamak' mümkün mü?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA