Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ceren kaç yaşında?

BOŞUNA demiyoruz, "Su uyur, Yakından Kumanda okuru uyumaz" diye... İşte okulumuzdan mezun Müjde Hardal adlı okurumuz, Beyaz Gelincik'de nasıl bir devamlılık hatasına işaret ediyor:
"Ceren evlilik işlemlerini halletmesi için Ömer'e nüfus kağıdını uzattığında doğum tarihi beni hayli şaşırttı. Zira Ceren 1982 doğumlu gözüküyordu. Yani 24 - 25 yaşlarındaydı. Oysa biliyoruz ki sezon finalinden sonra aradan 4 yıl geçmişti ve bundan önce Ömer'le belli bir süre evlilikleri, hatta öncesinde bir kaçma- kovalamaca şeklinde giden bir beraberlikleri de vardı. Dolayısıyla bu hesaba göre Ceren, Ömer'le evlendiğinde 20 yaşında olmalıydı. Ancak kendisi bir ziraat mühendisini canlandırıyordu ve okuldan yeni mezun olduğunu varsayarsak en iyi ihtimalle 22 yaşında olmalıydı. Bu sanırım devamlılık hatası olarak tabir ettiğiniz duruma uyuyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA