Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hadise kötü kullanılmış!

Metin Arolat'ı hem sever hem takdir ederim. Bana göre müthiş bir görsel seçiciliği var. Bugüne kadar ürettiği başarılı klipler ve reklamlar da bunun bir kanıtı. Ama ne yazık ki son 'ürününü', yani Hadise'ye çektiği 'Düm Tek Tek' klibini görünce hayal kırıklığına uğradım. Aslında klibin tamamını izlediğimi söyleyemeyeceğim. İnternet sitelerine düşen 'klibin bir bölümünü' izleyebildim sadece. Hadise, alev efekti kullanılmış görüntülerinde dans ediyor. Alev topunun içindeki turuncu Hadise'yi bir yandan diğerine ve yukarıdan aşağıya uçuşurken görüyoruz.
Reklamcılıkta 'merak uyandırmak' için 'teaser' denilen çalışmalar yapılır. Ürünü ya da hizmeti 'ucundan azıcık' gösterir, izleyende ilgi ve iştah uyandırırsınız. Sanırım Metin Arolat da 'reklamcılığından' gelen bir refleks ile böyle bir etki uyandırmak istemiş. Ama Eurovision çok farklı bir konsept. Yarışma, final gecesinden çok daha önce kazanılıyor ya da kaybediliyor. İnsanlar internette izledikleri kliplere ya da sanatçıların Avrupa televizyonlarında katıldıkları şov programlarına bakarak çok önceden kime oy vereceklerini belirliyorlar. Bence Hadise'yi bu kadar örtüp, saklamak pek yerinde bir karar olmamış.
Dedim ya, klibin sadece bir bölümünü izleyebildim. Umarım benim izlediğim, sadece taslağı ya da efekt bölümüdür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA