Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ve devrilen koca çamlar-2

* Beyazıt Öztürk, şov programında ağırladığı Irmak Ünal'ın boynuna taktığı aksesuvar için "Ne demeli buna? Semer mi?" deyince, fena halde mahçup oldu.

* "Uzman Avı" programında sokaktan çevirdiği insanları yarıştıran sunucu Evrim Akın, "Yaprak Dökümü" nün yazarını sordu.
Doğru yanıt Reşat Nuri Güntekin'di ama o, Halit Ziya Uşaklıgil (Aşk-ı Memnu) yanıtnı doğru kabul etti. Bilemeyen (!) yarışmacıyla da "Nasıl zortladın ama?" diyerek dalgasını geçti.

* "0-100" programını sunan Celal Pir, araçların motorlarına konulan yağların önemine değinmek isterken, "Hiçbir insanın hayatı, madeni yağdan daha pahalı değildir" (!) dedi. Programı birlikte sunduğu Saffet Üçüncü onayladı: "Harika söyledin vallahi!.."

* "Var mısın Yok musun?" yarışmasının finalinde Acun Ilıcalı stüdyoya minik kızlarını da getirmişti.
Ertesi gün Show Ana Haber'de Acun'un kızı için "Yarışmadan elde edilen gelir, bu minik kızın ameliyatında kullanılacak" diye haber yapıldı!..

* Müjdat Gezen, FOX'taki "Kandıramazsın Beni"de anlattı. Nilgün Belgün bir gün ona demiş ki, "Benim komşumun ikizleri var. Görsen o kadar şekerler ki... Biri 3, diğeri 4 yaşında..." Müjdat Gezen hayretle itiraz etmiş: "Olur mu öyle şey canım? Aralarında bir yaş fark varsa nasıl ikiz olabilirler?" Nilgün Belgün diretmiş: "Ama anneleri öyle söylüyor..."

AHH! DELİKANLIM!..

* Yusuf Güney, Yıldız Tilbe'nin ünlü şarkısı için, "Delikanlım'ı ne zaman dinlesem, beni alıp, bir yerlere götürür" deyince, program konuğu Ceyhun Yılmaz'ın iğnelemelerinden kurtulamadı.

* "İbo Show"da oryantal Didem'in vücuduna hayran kalan şarkıcı Göksel bu beğenisini dile getirince, İbrahim Tatlıses şöyle dedi: "Tabii güzel olacak. Ben her gün tımar ediyorum onu!.."
Yusuf Güney

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA