Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yetenek jürisinden inciler

Show TV'deki "Yetenek Sizsiniz Türkiye", bu hafta şovları kadar diyaloglarıyla da ilginçti.

Barmen yarışmacı, sponsor bulup, Almanya'ya yerleştiğini söyleyince, Ali Taran can alıcı soruyu sordu: "İşverenin bay mı bayan mı?" Yarışmacı "Bayan" yanıtını verince Acun Ilıcalı'dan imalı bir soru geldi: "İşverenin hâlâ işverenin mi?"

Lastik kız Ece, "Kaç yaşından beri jimnastik yapıyorsun?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "14 yaşındayım ve 15 yaşından beri jimnastik yapıyorum..." Bu yanıt, jüri üyeleri arasında büyük şaşkınlık yaratınca, Ece açıklama yapma gereği hissetti: "Annem ve babam jimnastik öğretmenidir!.."

Düet yapan iki kızkardeşin performansını çok beğenen Hülya Avşar, "Annenizin yerinde olmak isterdim" deyince, genç kızdan beklemediği bir yanıt aldı: "Annem de sizin yerinizde olmak istiyor!"

Performans tartışması sırasında Hülya Avşar'ı "parçalanmak üzere" adeta seyircinin kucağına bırakan Acun Ilıcalı'ya Hülya Avşar şaka ile karışık tepki gösterdi. Acun, Hülya'nın gönlünü almak için "Hülya bizim jürimizin neşe kaynağıdır. Alkışlayalım lütfen" dedi. Hülya Avşar o sırada çekime ara verdiklerini sanarak şöyle dedi: "Hayır, kabul etmiyorum. Acun bunları kameraların önünde söyleyecek!.." Acun şaşkınlıkla baka kaldı: "Biz şu an neredeyiz ki Hülya?"

Hülya Avşar, sahneye gelen yarışmacıya sordu: "Bize ne göstereceksiniz?" Ali Taran kinayeli bir düzeltme yaptı: "Yani şov anlamında ne göstereceğinizi soruyor!.."

Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar, Almanya'dan gelen ve Türkçe bilmeyen Türk gencine soru üstüne soru yöneltince Ali Taran sıkıldı: "Sünnetli misin? Bir tek bunu sormadıkları kaldı yani..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA