Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Güzelliğini deterjana borçlu(!)

Müjde Ar, NTV'deki "Güzel Haberler"de merhum annesi Aysel Gürel tarafından kardeşi Mehtap ile beraber leğende deterjanla yıkandığını anlattı. İşte izleyen herkesi hayretler içinde bırakan o diyaloglar:

MÜJDE AR:
Küçükken annem, Mehtap ile beni deterjanlı suyla yıkardı. Ortaya bir leğen koyardı, içine de kaymayalım diye bir tabure oturturdu. Biz önce üstümüzdeki giysileri çıkartıp, leğene bırakırdık. Sonra annem kafamıza deterjan ve bir tas su dökerdi. 'Önce kendinizi, sonra da akan suyla çamaşırlarınızı yıkayıp, öyle çıkın' derdi. Kanser manser olmadık. Belki de saçlarımın güzelliğini deterjana borçluyum,

ÖNDER AÇIKBAŞ: Arkadaşlar bundan sonra saçlarımızı çamaşır makinesinde yıkıyoruz. Yumuşatıcı koymayı unutmayın. Sonra biraz kabarıyor, biliyorsunuz...

MÜJDE AR: Deli kadın, hiç deterjanla çocuk yıkanır mı? Sonra bayramdan bayrama bir kalıp sabun verirdi bize. Biz hiç sabun görmediğimiz için beyaz peynir sanıp yemiştik ilk seferinde... Ne bilelim onlarla yıkanacağımızı?

ÖNDER AÇIKBAŞ: Bizler çok şanslı bir dönemde yaşıyoruz arkadaşlar. Eve gidip şampuan içesim geldi vallahi billahi... (Aman ha, sizler sakın Müjde Ar'ın görüntüsüne aldanıp da, deterjanla banyo yapmaya filan kalkmayın sevgili okurlar.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA