Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oldu, gözlerim doldu...

Bu hafta Okan da Beyaz gibi coşmuştu. Programını sonuna kadar merak ve ilgiyle izledim. Hele Doğuş Aslan adlı grafik teknisyeninin yaptığı "Slipli Okan Bayülgen" klibi enfesti. (Okan bir süre önce "Ben de vücut yapıp, sliple bu programa çıkmak istiyorum" demişti. Yetenekli grafikçi, Okan'ın bu hayalini pek güzel gerçekleştirmiş.) Ama beni en çok güldüren, Deniz Arcak'a yöneltilen sorunun cevap şıklarıydı.
SORU: "Deniz Arcak'ın yurt dışı piyasası için yaptığı şarkının adı nedir?"
a) Pysikay Miami (Summer Remix)
b) All the King's Horses
c) All the Adnan's Şenses
d) ALL THE GÖZLERİM DOLL THE...
Ah be Aziz, sen çok yaşa e mi? Okan ile konuğu Günel arasındaki diyalog da müthişti: OKAN: Siz kaç yaşındasınız?
GÜNEL: Yirmi dört.
OKAN: Ama çok yavaş büyüyorsunuz? (Vallahi kavgada söylenmez!) Ama bana göre haftanın diyaloğu, Okan ile Müjdat Gezen arasında geçendi:
BAYÜLGEN: Kan grubunuz ne?
GEZEN: Sıfır RH negatif. Her gruba kan verir, sadece kendi grubundan kan alır.
BAYÜLGEN: Siz zaten öyle bir insansınız. Herkese veriyorsunuz, kimseden almıyorsunuz. (Stüdyoda kahkahalar...)
GEZEN: (Kırıtarak) Ay evet, yarın da Yusuf'la beraber Sevgililer Günü'nü kutlayacağız... Ama asıl bomba, programın sonlarına doğru saat 03.00 sularında patladı. Okan, seyirciler arasında bulunan hamile kadını ve kocasını sahneye davet etti. Gelen çiftin elinde bir snowboard da vardı. Bağlı bulundukları kış sporları sitesinin ismini söyleyince, stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı. İngilizce "kayak" anlamına gelen "ski" kelimesinden türetilen site ismi, telaffuz sırasında Okan'a zor anlar yaşattı. Site sayesinde tanışan kayakçı çiftin bir buçuk ay sonra bir bebek dünyaya getirecek olmaları ise manidar yorumlara yol açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA