Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ahmet böyle Çakar!

Cumartesi gecesi "Telegol"de Ahmet Çakar yoktu. Ama Diyarbakır'daki olaylar nedeniyle yayına telefonla bağlanmıştı. "Gökmen Özdenak'ın söylediklerine inanamıyorum" diye söze başlayıp, Özdenak'a ağır sitemlerde bulundu. Özdenak da "Yarın buraya gel, burada konuşalım. Kaçak oynama" diye yanıt verdi. Pazar gecesi için yapılan bu karşılıklı düello daveti, beni endişelendirdi. Zira her alanda büyük bir gerginlik yaşadığımız şu günlerde, yangına benzin dökmeye yönelik tüm girişimler beni rahatsız ediyordu. Ama korktuğum olmadı. "Telegol"ün yorumcuları sağduyuyu elden bırakmadan, ama sözlerini de sakınmadan medeni ölçüler içinde kalmayı başardılar. "Telegol" gecesinden ise aklımda Ahmet Çakar'ın şu ilginç sözleri kaldı:
"Maçtan önce hakem Bünyamin Gezer'in yüreğine civciv girmiş. Sen yüreğe civciv girmesi ne demek bilir misin Serhat? Yüreğine civciv girerse, maçı yönetemezsin. O civciv pıt pıt yer adamı çünkü..."
"Bu Bilica'nın, bırakın Fenerbahçe takımında top oynamayı, Fenerbahçe semt pazarında simit satmaya bile hakkı yok!.."
"Bu olay çok ucuz atlatıldı. Maazallah Bursaspor otobüsünü bazuka ile vurabilirlerdi!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA