Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hadise'nin gözleri patlak mı?

BU soruya yanıt aranan yer, bir magazin programı değildi. Pazartesi gece yarısından sonra Kanaltürk'ün "Son Kale" programında tartışıldı. Aslında her şey Hadise'nin milli marş performansı üzerine Ahmet Çakar'ın yorumuyla başladı ve gidip ta Ergenekon'a kadar dayandı. İşte ekran başındakileri hayrete düşüren ve Reha Muhtar'ı çok kızdıran o muhabbet:
AHMET ÇAKAR: Kalçası geniş, kurbağa gözlü bir kızımız olan Hadise'nin Amerika'daki milli marş performansını başarılı buldum...
REHA MUHTAR: Ahmet Çakar'ın, Hadise'nin fiziksel özellikleriyle ilgili o kurbağa filan şeklindeki sözlerini kınıyorum. Bence milli marş sanatçıya göre yorumlanamaz.
A. ÇAKAR: Ben de Reha Muhtar'ın o ulusalcı, Ergenekon'cu, tırnak içinde Ergenekon'cu sözlerini kınamak istiyorum.
R. MUHTAR: Bir dakika... Ne demek Ergenekon'cu ya? Sizin böyle bir şey söylemeye hakkınız yok burada ya? Bu kadar ucuz laflar etmeye hakkınız yok. Ben bu tartışmayı yapmam. Söylediğin sözlerin ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Ergenekon darbe yapmaya kalkan bir örgüttür. Doğru, yanlış...
A. ÇAKAR: Merak etme, ben Ergenekon'un ne olduğunu senden öğrenecek değilim. Ergenekon'u bana en son öğretecek sensin. Sokaktaki simitçi bile biliyor artık Ergenekon'u. Ben milli marşı yıllardır okullarda cuma günleri hep erkek öğretmenlerden dinledim. Milli marşımız hep yeknesak, aynı tonda söylendi. İlk kez bir kadından dinledim ve mutlu oldum. Gerek yok böyle statükocu davranmaya. Geri aldım Ergenekon'u, statükocu diyorum. Milli marşımıza bu kadar statükocu yaklaşmanızı kınıyorum.
R. MUHTAR: Ben bu konuyu burada tartışmam. Ben birebir konuşurum. Bir daha bu Ergenekon gibi kelimeleri uluorta söylemeyin. Biz burada bir milli marşın nasıl yorumlanacağı üzerine konuşuyoruz. Ergenekon ise çok ciddi bir mesele.
A. ÇAKAR: Alındın mı?
R. MUHTAR: Alınacak bir şey yok ki? Ayıp ediyorsun, suç işliyorsun burada.
A. ÇAKAR: Alındıysan geri aldım. Statükocu diyorum ya? Amaaan, amma uzatıyorsun sen de ya? Yakaladın ya oradan... Ben bu kızımızı çirkin bulamaz mıyım? Gözlerini patlak bulamaz mıyım?
SERHAT ULUEREN: Ben bu sözleri size yakıştıramadım hocam.
A. ÇAKAR: Benim bir kadının kalçalarının geniş olduğunu söylememin kime ne zararı var?
Sohbet böylece sürüp gitti ve bir spor programında gelişen "en fuzuli" ve "en rahatsız edici" muhabbetlerden biri olarak televizyon tarihimizdeki ayrıcalıklı yerini aldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA