Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

"Doktorlar" yeniden çekilsin

Soyadını vermeyen "Yeliz" adlı okurumuz, "Doktorlar" dizisinin yeniden Show TV'ye dönmesi için kampanya başlatanların sesi olmuş: "İlk bölümün yayınının üzerinden 3 seneden fazla geçmiş. Dizi tam 3 sezon yayınlanmış. Binlerce fan yaratmış. Her bölümü heyecanla izlenmiş. Replikleri ezbere bilinir olmuş. İlk iki sezon muhteşem reytingler alan bu dizi üçüncü sezon izlenme oranını kaybetmiş. Daha doğrusu kaybetmesi sağlanmış... Yayın günleri ve saatleri değiştirilerek, senaryo iyice çıkmaza sokularak...Ve bu dizi de reyting kurbanı olmuş bir anda.. Yayından kaldırılan dizi bizim hâlâ tekrarlarını bile deli gibi merakla izlediğimiz DOKTORLAR... Şu an tekrarları yayınlanıyor. Ve reytingleri çok düşük diye kaldırılan dizimiz bitmesinden 1.5 sene sonra bile o kadar program içinde 7'nci veya 9'uncu oluyor. Peki hâlâ bu kadar izlenmesine rağmen reytingleri düşük diye kaldırılmasının hesabını kim verecek?"
NOT: "Doktorlar" fanatiklerine müjde: Dizinin yeni bölümlerinin ocak ayından itibaren Show TV'de yayınlanmaya başlanacağını haber aldım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA