Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

2011 için televizyon dilekleri

Herkesin 2011 ile ilgili dilekleri var. Günde 15 saatten yılda 'bir ömrü' ekran karşısında tüketen bendenizin de dilekleri yine televizyonla ilgili olacak tabii... Ayrıca bu dilek ve temennilerin tüm televizyon izleyicilerinin duygu, düşünce ve taleplerine de tercüman olmasını diliyorum.
Fatmagül artık konuşmayı öğrensin. Beren'in sesine hasret kaldık vallahi!
Mümkünse Kerim koşmasın, Fatmagül yürümesin.
Kavak Yelleri'nde biri çıkıp sırayla birbirlerine aşık olan gençlere "Durun, yapmayın, siz kardeşsiniz" diye bağırsın...
Unutulmaz'ın Harun'u klonlansın. Dizideki tüm kız kardeşlere birer tane dağıtılsın...
Kurtlar Vadisi Pusu'daki hastane kapatılsın. Millet "Nasılsa hastanemiz var" diyerek, ha bire vurulup duruyor.
Aşk ve Ceza'nın Bora'sına daha çok rol yazılsın. Böylece evdeki gül gibi kocasını üzüp duran kadınlar 'ibret' alsın, hallerine şükretsin...
Birileri Arka Sokaklar'ın polislerini terfi ettirsin. Yıllardır bu kadar başarıya hepsinin çoktan emniyet genel müdürü olması gerekmez miydi?
Çocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı mozaiklensin. Birol Güven tutuklanıp zayıflama kampına atılsın. Türkiye'nin havası, atıştırmasız hava sahası ilan edilsin!
Ezel'in senaristlerine işten el çektirilsin. Onların yüzünden milletçe paranoyak olduk. Yolda para bulsak, "Ulan bunun altından bir Ali-Cengiz olayı çıkmasın" diye el süremiyoruz yahu...
İzdivaç programları yalnızca mobilya, çeyiz, kuyumcu ve beyaz eşya dükkanlarında izlenebilsin. Zira sadece onlara faydası var...
Yarışmadan Sorumlu Devlet Bakanlığı kurulsun, başına Acun Ilıcalı getirilsin.
Birikmiş tüm kayıp ve cinayet dosyaları Müge Anlı'nın başkanlık edeceği özel mahkemeye havale edilsin.
Mehmet Ali Birand'a haberleri sunarken dublaj yapılsın.
Dizi aralarında 3 dakikadan fazla reklam yayınlayan kanalın genel müdürü, ceza olarak 6 saat süren Tarihin Arka Odası canlı yayınına mecburi konuk olsun.
Dizi diyaloglarının arkasındaki fon müziğinin sesini açanlara, reklam kuşaklarında ses patlaması yaratanlara 3 gün boyunca aralıksız Ajdar'dan 'Çikita Muz' şarkısı dinletilsin.
RTÜK'ün yayın durdurma sırasında ceza olarak yayınlattığı ve artık her karesini ezberlediğimiz Akdeniz'in Derinlikleri belgeseli yerine Rio Karnavalı görüntüleri yayınlansın.
Yazacak konu bulamadığında televizyona dört elle sarılan köşe yazarı ahalisi daha fazla komik olmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA