Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Otomobilin suçu ne?

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin son bölümünde, bir trafik kazası sahnesi vardı ki evlere şenlik!.. Genç adam intihara karar veriyor. Son hızla, frensiz, duvara çarpıyor. Otomobilin sadece ön kaputu açılıyor!
Ama her nasılsa hava yastığı açılmıyor. Üstelik emniyet kemeri takmayan sürücü, ne camdan fırlıyor ne de kafasını cama vuruyor. Öyle olunca da doğal olarak (!) kazadan yaralı kurtuluyor.
Eminim, otomobil firmasının yetkilileri kararsız kalmışlardır. "Acaba dizi yapımcılarını mahkemeye mi versek, yoksa onlara şilt mi versek?" diye... Öyle ya, araç son hızla duvara bindirmesine rağmen, kağıt gibi buruşacağına, neredeyse çiziksiz duruyor. Ama gelin görün ki; darbelerde açılması gereken hava yastığı açılmıyor. Şimdi rakipleri demez mi, "Eğer o modele binecekseniz, evden kuş tüyü yastığınızı yanınıza almayı unutmayın" diye?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA