Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir YİĞİT çıktı meydane!

Sizler bu satırları okuduğunuzda, Star Akademi'nin 16 finalisti belirlenmiş olacak. Sadece pazartesi gecesi izlediğim adaylar arasından bir tahmin yapmam gerekirse; Giray Songül, Zerrin Diker, Gürkan Merttürk ve sesiyle olmasa da yakışıklılığıyla SMS'leri toplayacağa benzeyen Buğra Öcalgil finale kalacağa benziyor. İlk günden favorim ise Yiğit İncezeybekler. Hem iyi müzisyen, hem yakışıklı ve sempatik, hem de müthiş bir sesi var.
Bu arada jüriyi de çok beğendim. Aylar önce Sayım Çınar'a verdiğim bir röportajda "Birileri Etuğrul Özkök'ü ekran için mutlaka ikna etmeli" demiştim. Yanılmadığımı gördüm.
Ajda Pekkan az konuşuyor ama çok şey anlatıyor. Sertab Erener'in neredeyse tüm yorumlarına katıldım. Gerçekten hem müziği iyi biliyor hem de antenleri star ışığını anında yakalıyor.
Atilla Özdemiroğlu'nun Tarkan'ı taklit eden bir gence söylediği "Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin" lafına ise bayıldım.
Sunucu Öykü Serter'in profesyonelliğini ise çok takdir ederim. Türkü yarışması da sundu, yemek yarışması da... Ama bana göre hepsi deplasmandı. Şimdi kendi sahasında oynuyor.
Bu arada merhum kardeşim Barış Akarsu'nun gala gecesinde anılmasını, hatta ilk programın onun hatırasına adanmasını, dahası, onun adına Jüri Özel Ödülü konulmasını bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA