Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir Yiğit çıktı meydane!

Karizma onda, yakışıklılık onda, ses desen, insanın iliklerine işliyor. "Bakalım bu adamdan sunucu yaratmayı kim akıl edecek?" diye beklerken, Ay Yapım erken davrandı ve Yiğit Özşener'i sunucu olarak atv ekranına sürmeye karar verdi.
Evet, Ezel'in Cengiz'i Yiğit Özşener, çok yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak farklı yarışma formatı; Sen Hak Ediyorsun ile ilk sunuculuk sınavını verecek. Peşin peşin söyleyeyim, ben Özşener'den çok umutluyum. Bu işin hakkını vereceğine ve kariyerine parlak bir halka daha ekleyeceğine inanıyorum.
Yarışmaya gelince: Eğer yakınınızdaki kişilerden birinin hak ettiği yere gelemediğine inanıyorsanız, kolları sıvayın. Onun kaderini değiştirmek artık sizin elinizde. www.senhakediyorsun.com adresine girip, ilgili formu doldurarak işe başlayabilirsiniz. Onun haberi olmayacak ve siz onun hak ettiği parayı kazanabilmek için var gücünüzle gayret sarf edeceksiniz. Eğer başarırsanız, onun hayatını değiştirecek müjdeyi sempatik sunucu Tanem Sivar ile beraber, ona siz vereceksiniz.
Bu yarışmada kaybeden yok. Kazanan ise daima insanlık...
Son zamanlarda iyiliği, doğruluğu, fedakarlığı ödüllendiren yarışmaların sayısı hızla artıyor. Acaba her insanda olması gereken bu üç erdem tedavülden kalkmak üzere olduğu için mi? Umarım öyle değildir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA