Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Taklitlerinden sakının

A Haber'de harika bir hafta sonu programı var. Adı, Yaşasın Haftasonu... Meltem İnan'ın hazırlayıp sunduğu program, en çok da yaratıcılık kokan özgün köşeleriyle dikkat çekiyor. Örneğin, her Türk'ün potansiyel bir muhabir olmasından yola çıkarak dünyanın dört yanındaki Türk vatandaşlarına bağlanılıp izlenim ve yorumları alınıyor.
Emprovize Seslendirme köşesi de son derece cazip. Son olarak Tamer Karadağlı ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun canlı yayında yaptığı seslendirme pek hoştu. (Ertesi hafta Hülya Avşar aynı köşeyi programına taşıdı.) Bana Bir Şey Öğret köşesi de çok cazip. Meltem İnan bir bölümde ünlü oyuncu Orhan Kılıç'tan samba öğrendi, bir diğerinde ise sunucu ve radyo programcısı Bay J., İnan'a arya söylemenin püf noktalarını anlattı.
Programdaki İlginç Meslekler köşesi de ilgiyle izleniyor. Son olarak Osmanlı saraylarında kuşlara bakmakla görevli kuşçuların ilginç meslek yaşantılarından kesitler verildi. Anı Koleksiyoncusu köşesi de ünlülerin yaptıkları seyahatlerde başlarına gelen ilginç olayları anlattıkları, son derece neşeli bir bölüm.
İşin ilginç tarafı ise; Yaşasın Haftasonu'nun özgün köşelerinin bir süre sonra diğer kanalların programlarında taklit edilmesi. Ama unutulmaması gereken bir husus var: Taklitler daima asıllarını yaşatır!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA