Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu diziye yakışmadı

Çiğdem Gökçe adlı okurumuz, bu köşeden sıkça övgü alan Sen de Gitme dizisine ciddi bir eleştiri getiriyor:
"Sevgili Yüksel Bey, sizin de dediğiniz gibi önemli dizilerin sezon finali yapması, arada kaynayan diziler için büyük fırsat oldu.
Mesela, Sen de Gitme'nin her akşam tekrarları yayınlanıyor ve biz de diziyi keşfettiğimizden beri zevkle izliyoruz. Gerçekten başarılı bir yapım. Ama geçen günkü bölümde; bir koca sabah işe geç kalmaması için eşini uyandırmaya çalışıyordu ve eşi bir sinirle kalkıp kocasını azarladı. Sonra "Halsizim" dedi, doktora gittiler. En sonunda kadının, kocasını aldattığı ve Afrika uyku hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Bense daha eşini uyandırmaya çalışırken anı anına ne olacağını biliyordum. Nereden mi? Çünkü aynı olay büyük zevkle takip ettiğim House MD'de işlenmişti. Evet, belki bazı olaylardan esinlenilebilir ama tıpa tıp aynısını yapmak bu diziye hiç yakışmadı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA