Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Zaman SU gibi akınca

Küçük Sırlar'ın geçen hafta yayınlanan bölümü, zaman sıçramaları nedeniyle komedi dizisi tadındaydı. Zamanın bir türlü anlatılan öykü ile koşut gitmemesi, ekran başındakilerin damağında bilim kurgu tatları bıraktı. Köşemize elektronik posta gönderen izleyicilerimiz de (Volkan Yördem, Necdet Gür) işin içinden bir türlü çıkamadıklarını söylediler.
Örneğin; Su, Demir ile kafeteryada otururken, buluşmak için Ömer'e telefon ettiğinde, dışarıda öğle ışığı var. Su, Ömer'e bir saate kadar geleceğini söylüyor. Aynı anda Ayşegül eve döndüğünde ortalık zifiri karanlıktı. Ama Su'nun Ömer'le buluşacağını öğrenip, Su'dan önce otele gitti. Su, düşüp yaralanınca "Hastaneye gidiyorum" diye Demir'i aradı ama bir de baktık ki Demir, Su'dan önce acil serviste!
Bence Küçük Sırlar'ın büyük bir sırrı var. Zamanda yolculuk etmeyi sağlayan uzaydaki solucan deliklerini bulmuş olmalılar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA