Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Erotizm 'kıvanç'la sunar...

Dün hanımların başlıca konusu Kıvanç Tatlıtuğ idi... Kardeşimiz, yaz boyunca yememiş içmemiş, vücut geliştirmiş. Yönetmenin de yüreği bu çabanın 'boşa gitmesine' razı olmamış, soymuş da soymuş Kıvanç'ı... Kuzey ve Güney, hanımların gözünü gönlünü açarken, beylerin yüreğine kasvet salacak cinstendi...
Bu sezon hanım izleyicinin pusulası belli ki hep 'Kuzey'i gösterecek!.. Biz erkeklere de hıncımızdan tırnaklarımızı kemirmek düşecek.
Peki yıllardır kadın vücudunun cinsel meta olarak kullanılmasına isyan eden hanımların, yakışıklı Kıvanç'ın cıbıl hallerine salya akıtmalarına ne buyurulur?
Bakalım bir kadın derneği çıkıp da "Bu ne rezalet kardeşim? İnsanların cinsel açlıklarını niye istismar ediyorsunuz?" diyecek mi? Hiç sanmıyorum. İşte size cinsel ayrımcılığın 'en pozitif' hali! Kıvanç, ateşli gecenin sonunda kırmızı çarşaflı yatağın üzerinde nefes nefese kalmış. Baklava desenli karnından terler süzülmekte... Kuzey, dizide 4 kez üstünü değiştirdi. Ne hikmetse(!) gardırop önündeki halleri, yönetmen tarafından hiç atlanmadı! Banyoya girerken sırt adalelerini göstermek için duş perdesini bir açışı vardı ki, sanırsınız dizi setinde değil de vücut şampiyonasının podyumundaydı.
Benim asıl merak ettiğim, Kıvanç'ın bundan rahatsız olup olmadığı... Zira vücut gösterisine ve teşhire ihtiyaç duymayacak kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum.
Acaba çekimler sırasında yönetmene içinden ya da dışından "Yahu şu çıplaklık işini bu kadar abartmasak, olmaz mı?" demiş midir?
Bu arada dizinin öyküsü, benim gibi orta yaş kuşağına hiç yabancı gelmedi. Televizyonumuzun henüz siyah-beyaz olduğu 1979 yılında yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisi, hepimizin burnunu ekrana yapıştırmıştı. Dizinin yayınlandığı gecelerde sokaktaki insan sayısı yarı yarıya azalırdı. Evinde televizyon olmayanlar, Tom ve Rudy Jordash kardeşlerin öyküsünü izlemek için televizyon sahibi komşularını ziyaret etmek adına türlü bahane uydururlardı.
Eserin orijinali, ünlü yazar Irwin Shaw'a ait. Babaları fırıncı olan (tıpkı bizim dizideki gibi) Tom ve Rudi birbirlerine tamamen zıt karaktere sahip iki kardeştir. Tom serseri ruhludur, özgürlüklerini hiçbir şeye değişmez.
Rudi aklı başında ve planlıdır. Tom serseriliğe devam ederken, Rudi siyasette hızla yükselip ünlü bir politikacı olur. Ama kaderleri zıt kutuplu iki kardeşi sürekli karşı karşıya getirir.
Zengin ve Yoksul dizisinin finalinde Tom (Kuzey) sefalet içinde ölüyordu. Yani Kıvanç'ı Aşk-ı Memnu ve Ezel'de olduğu gibi yine bedbaht bir son bekliyor olabilir. Eğer senaryo değiştirilmezse, Kıvanç tutkunları, mendillerini şimdiden hazırlasın...
NOT: Kıvanç'ın dizideki Recep İvedik taklidine bayıldım. İnternette tık'lanma rekorları kırıyor.
Dizide kaçıranlar, mutlaka bulup seyretsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA