Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Daha ne kadar sürecek?

Okurumuz, Sabiha Akşen de pek çok okurumuz gibi Adını Feriha Koydum dizisinde Emir'in körlüğünün ne zaman biteceğini merak edenlerden:
"İyi günler Yüksel Bey,
Adını Feriha Koydum dizisini hiç sevmemekle birlikte yakınımdaki birçok kişinin dizinin hayranı olması nedeniyle izlemeye çalıştım.
Ama hiçbir girişimimde diziye ısınamadım. Final bölümü, her şeyin değişeceğine dair bana umut vermişti. Ama dün akşam gördüm ki; aynı tas aynı hamam. Emir, Feriha'nın gerçek kimliğini öğrenmiş sandık, yok öğrenmemiş... Kocası, Sanem'i yakaladı sandık, yok yakalamamış...
Hande ile Koray'ın bundan sonra birlikte olacaklarını sandık, yok olmayacaklarmış...
Daha doğrusu herkesten saklayıp sanki birlikte değillermiş gibi davranacaklarmış...
Yeni bölümde Emir'in annesi, Feriha'nın kim olduğunu söyleyecekti Emir'e, sonra vazgeçti. Yine Emir öğrenmenin eşiğinden döndü.
Yani anlaşıldı ki; bu sezon da 'Emir ha öğrendi ha öğrenecek' şeklinde geçecek, amman ne kadar yaratıcı...
Bir de Zehra neden vuruldu? Sadece final bölümüne heyecan katmak için miydi? Yani o vurulma sahnesinin dizinin akışına en küçük bir etkisi bile olmayacak mıydı?" NOT: Umarım dün gece yayınlanan bölümde Emir her şeyi öğrenmiştir de okurlarımızın dileği yerine gelmiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA