Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Taş Devri' geliyor

Yok yok, bildiğiniz çizgi filmle bir alakası yok. Bu kez 'Taş Devri'nin başrolünde Atilla Taş var. Ünlü şarkıcı çok yakında Kanal 7 ekranlarına gelecek gezi programı 'Taş Devri'nde herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.
Zaten Atilla Taş'ın 'Wipe Out Türk-Yunan Ünlüler' yarışmasındaki performansından sonra boşta kalmayacağı belli olmuştu. Yarışmanın en renkli siması olan ve Survivor Taner'i aratmayan hiperaktif halleri ve esprileriyle dikkat çeken Atilla Taş sonunda yeni programı da kaptı.
'Taş Devri'nde Atilla Taş'ı köylere yaptığı ziyaretlerle izleyeceğiz. Bir dönem Şoray Uzun'un yaptığı gibi köy sakinleriyle neşeli muhabbetlere girişecek olan Taş, yörelerin coğrafi ve kültürel özelliklerini tanıtırken, öncelikle de mutfaklarını ziyaret edecek. Tanıtımlarda bir ara Atilla'yı başında yemeni, elinde şişlerle kadınların arasında örgü örerken gördüm. Haydi hayırlısı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA