Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aldım selamını Hakan!

Geçen hafta Hakan Yılmaz'ın dil sürçmelerini köşeme malzeme yapmıştım ya, bu hafta da Hakan benim kalem sürçmemi kaçırmamış. Yönetmen Reyhan ile Rahşan'ı karıştırmışım yazıda, onu ti'ye aldı uzun uzun. Ama Hakan'ın mutluluğu pek uzun sürmedi. Çünkü program konukları Seray Sever ile Aysun Kayacı kanımı yerde bırakmadı. Hakan, Seray Sever'i anons etti, stüdyoya Aysun Kayacı girdi! Hakan geçen hafta olduğu gibi yine ters köşeye yatmıştı. Ardından diğer konuğu Bedük'e 'Bedüş' demesin mi? E, Allah'ın sopası yok... Hakan, Aysun'a "Üniversitede tarih okumanın, Osmanlıca öğrenmenin sebebi ne?" diye saçma bir soru sorunca; Aysun'un 'kapak' gibi yanıtı geldi: "Askerlikten kaytarmak için..." Aman ki ne aman... Program değil, malzeme deposu...
Ama ne yalan söyleyeyim, şov baştan sona çok renkli ve keyifliydi. Özellikle yanlış soru hazırlayan program ekibinden Ejder'in, 'İffet' misali 'kafası otomobil camına sıkıştırılarak' cezalandırılması (!) son derece yaratıcıydı!
Daha sonra Hakan da "Nasıl bir hismiş, çok merak ediyorum" diyerek, Bedük'ten kendisini cama kıstırmasını istedi. Hakan'ın bu tecrübeden sonra "Çok kötüymüş. Kendimi orada çok yalnız hissettim" demesi ise bence haftanın bombasıydı. Bu nedenle yukarıdaki fotoğrafta mağdur H.Y.'nin yüzünün görünmesini istemedim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA