Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz Show'un yenilikleri

Geçen hafta sevgili dostum Beyazıt Öztürk ile sohbet ettim. Yeni sezona son derece iddialı hazırlanıyor.
Bir kere stüdyo dekorunu ve ışıkları tamamen değiştirmiş. Programın içeriğinde de köklü değişiklikler var. Hani geçen yıl bu köşeden Beyaz'ı sık sık albüm ve dizi promosyonu yapmakla eleştirmiştim ya, belli ki kendisi de bu durumdan sıkılmış. Yeni sezonda konuklar daha ziyade Beyaz'ın bir moderatör gibi yönlendireceği aktüel konular üzerine sohbet edeceklermiş.
Bu arada Beyaz'ın eski tiplemelerini özleyenlere de müjde: Hüsmen ve Psikopat bazı parodilerin içinde yer alacaklarmış. Ayrıca Tweetcan adında, sanal âlemin iletişim rüzgarlarıyla oradan oraya savrulan yeni bir tip de eklenecekmiş karakterler arasına...
Bir de dünyanın en talihsiz ailesinin serüvenlerini izleyecekmişiz Beyaz Show'da. Örneğin; bahtsız aile, Twitter hesabı açacakmış ama bir tek takipçileri bile olmayacakmış, cemre bir tek onların evine düşecekmiş., yılbaşına bir tek onlar giremeyecekmiş filan...
Ve yeni sezonun en büyük yeniliği: Beyaz, programın son bölümünde konuklarını stüdyodan gönderdikten sonra izleyicilerin arasına oturup onlarla birlikte arkalarından konukların dedikodusunu yapacakmış. 'Gıybet' adıyla ekranlara gelecek bu bölüm, bana göre şovun en eğlenceli kısmını oluşturacağa benziyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA