Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lig TV müjdesi

Geçen hafta bu sütunlardan Digiturk'ün yeni Play Off uygulamasına isyan etmiştim. Reklam kampanyalarında spor paketi üyeliklerine gelecek ekstra zamdan söz etmiş ve bunun kazanılmış haklar adına büyük bir adaletsizlik olduğunu dile getirmiştim.
Digiturk yöneticileri aradılar. Kampanyalarının yanlış anlaşıldığını, (Yanlış anlayan sadece ben değilim. Bu konuyla ilgili en az iki eleştiri yazısı daha yayınlandı) mevcut Spor Paketi üyelerinin Play Off için ekstra bir ücret ödemeyeceklerini, bu uygulamanın tam Play Off başlarken üye olmaya çalışan 'uyanıkları' cezalandırmak (!) için başlatıldığını söylediler. Yani spor paketlerine 1 Ocak'tan sonra üye olanlar yanacakmış, eski üyeler değil. "E madem öyle, eski üye olan benim cep telefonuma niye yeni paket üyeliğiyle ilgili bildirim yapılıyor?" diye sordum, doyurucu yanıt veremediler.
Görünen o ki, yanlış hesap bu kez Bağdat'tan değil, çok daha yakın bir yerlerden dönmüş.
Neyse, bu olumlu değişiklik varsın Digiturk'ün geri adımı olmasın da benim yanlış anlamam olsun!
Önemli olan milletin mağduriyetten kurtulması değil mi? Şükür...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA