Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Polis İmdat!

Kurtlar Vadisi'nin en fazla eleştirilen yönlerinden biri de; resmi kolluk kuvvetlerine yeterince yer vermemesidir. Gerçekten de şehrin göbeğinde saatlerce çatışma olur; ne bir siren sesi duyarsınız, ne de üniformalı bir polisin müdahale ettiğini... Dizide adaleti yerine getirmek çoğu zaman illegal yöntemleri kullanan Polat Alemdar ve arkadaşlarına düşer.
Ama gerçek hayat, Vadi'cilere intikam alır gibi bir sürpriz hazırlamıştı. Geçen hafta İstanbul'da gerçekleştirilen dış çekimler sırasında bir hırsız usulca sete sokulup kamyonlardan birinin arkasında bulunan malzeme çantasını alıp kaçmış. Çantanın içinde çekimler için hayati öneme sahip araç, gereç ve kayıtlar varmış. Bizimkiler dizide yapmadıklarını yapıp hemen polise haber vermişler. Polis ekipleri de kısa bir süre içinde hırsızı yakalayıp çalınan malzemeyi ekibe geri vermiş.
Eh artık önümüzdeki bölümlerde Türk Polisi'ni onore edecek bir sahneyi Vadi'cilerden beklemek tüm emniyet mensuplarının hakkı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA