Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rıdvan'lar küsemez

Rıdvan Dilmen üstün futbol zekası, oyunu okuma hüneri ve isabetli yorumlarıyla benim en takdir ettiğim spor yorumcularından biri. Bir futbol maçını onun yorumları eşliğinde izlemek insanın keyfini iki kat arttırıyor.
Ama NTV'de yayınlanan Almanya maçının son dakikalarında takındığı tavrı anlamakta güçlük çektim. Rıdvan, milli takımımızın ortaya koyduğu kötü futbola 'küsüp', son iki dakikada kulaklığını çıkartarak, canlı yayını terk etti. Maç sırasında ortaya koyduğumuz futbolu sık sık eleştiren Rıdvan, sonunda bu eziyete dayanamadı.
Rıdvan'ın son derece duygusal biri olduğunu biliyorum. Futbolu ve milli takımı çok sevdiğini de... Ama tribündeki sıradan bir izleyici ile profesyonel bir yorumcuyu birbirinden böyle anlarda ayırırız. Tribündeki adam takımına kızıp bayrağını toplayarak son beş dakika tribünden ayrılabilir. Ama futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in buna hakkı yok. Hele ki biz ekran başındakiler bu kötü futbolun nereden kaynaklandığını Rıdvan'ın usta işi yorumlarından öğrenmeyi beklerken...
Bu akşam Azerbaycan maçında Rıdvan'ın kenara "Beni değiştirin" dememesini arzuluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA