Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sihirli değnek

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Ali Kaptan'ı haftalar boyunca bastonla güç bela yürürken izledik. Ama son bölümde birdenbire iyileşiverdi. Öyle ki, Cemile'nin peşinde oradan oraya keklik gibi sekip durdu. Sanırım Kaptan'ın yardım aldığı değneği sihirliydi!
Bu arada artık 'Süleymen'e de bir pelerin farz oldu. Ne yaptı, ne etti, yine zamanında yetişip 'çift tabanca' mafyanın arasına dalarak, Cemile'yi kötü adamlardan kurtardı. Acaba diyorum bir yapımcı çıkıp da yeni süper kahramanımız 'Süleymen'in maceralarını çocuklar için çizgi filme dönüştürür mü?
Diğer yandan üçkağıtçı Kenan'ın kaldığı o perişan oteldeki odanın içinde telefon bulunması da ilginç değil mi? O tarihte bırakın dördüncü sınıf otellerin odasında, lüks otellerde bile dışarıyı direkt arayacak telefon bulunmuyordu. Ayrıca Kenan'ın otele yerleştiği sahnede camda 7 haneli bir telefon numarası vardı.
Oysa telefon numaralarında 7 hane uygulaması 80'li yıllarda başlamıştı. Belli ki, bu otel son derece perişan görünmesine rağmen iletişim açısından 7 yıldızlıydı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA