Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okul mu, podyum mu?

Kıyafet ve aksesuvarlar bir dizinin izlenme oranını etkiliyor. Ancak cazibe yaratacağız veya kreasyon tanıtacağız diye bazen aşırılıklara da kaçılıyor
Okurumuz Duygu Yıldız da bu konuya dikkat çekiyor:
"İyi günler diliyorum Yüksel Bey... Size Arka Sıradakiler Umut adlı dizideki tuhaflıktan bahsetmek istedim. Daha önce izlediğim bir diziydi. Dizilerin lastik misali uzatılıp durmasından fenalık geldiği için bu sene izlemeyi bıraktım. Yine de acaba ne olmuş diye merakımdan, bu hafta biraz baktım.
Gamze okumuş ve öğretmen olmuş. Bu noktaya kadar her şey normal. Fakat orası bir okul mu yoksa mankenlerin boy gösterdiği bir podyum mu belli değil... Benim kardeşim matematik öğretmeni ve okullarda öğretmenlerin de uyması gereken bir kıyafet kuralı var.
Gamze ve bazı genç öğretmenler okulda mini etek, askılı bluz giyiyorlar. Bu nasıl iştir anlamış değilim... Ayrıca öğretmenlerin maaşları da herkesçe malum. Her gün yeni kıyafet alacak, bir giydiklerini bir daha giymeyecek durumları asla yok... Fakat dizide karakterler bir giydiklerini bir daha giymiyorlar. Gerçekten bu olaylar yüzünden iyice dizilerden uzaklaştık artık... Umarım özenli davranmaya başlar ve bu hataları düzeltirler. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA