Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaybolmayan şovmen istiyoruz!

Mustafa Aydınoğlu, bir görünüp bir kaybolan şovmenleri adeta bir stand up tarzında kaleme almış:
"Okan ve Beyaz'dan başka bir türlü şovmen çıkaramayan yurdum 'Küçük Amerika' yeni bir şovmen kazandı! Ama maalesef bu da ithal; Conan ve Jay Leno gibi orijinal Amerikan malı Jimmy Fallon. Bloomberg HT hafta içi 23.30'da Fallon'ın programını alt yazılı yayınlıyor.
Yerli şovmen kabızlığı yaşayan bu verimli topraklar, şovmen açığını yine ithalat yoluyla kapatmaya çalışıyor. Ancak bu ithalat, cari şovmen açığımızı daha da kabartacak korkarım.
İleride şovmen olmak isteyen gençlere bu okyanus ötesi şöhretleri örnek almalarını pek tavsiye etmem.
Onların yaptıkları siyasi esprileri yerelleştirme cesareti gösterirlerse; ekran ömürlerinin pek uzun olmayacağı kesin. Malum, ileri demokrasimizle kafa uyuşmazlığı yaşama ihtimali yüksek.
Şahsen ben TNT'den de bir hamle bekliyorum bundan sonra; bir David Letterman, bir John Stewart gibi getirilebilecek daha çok program vardır şovmen dolu EMERİKA'da. Yalnız bir şartımız var; karşılığında Saba Tümer'i bedelsiz ve dönüş biletsiz takas edicez, okey man?
Bu arada bir Hakan (Yılmaz) vardı, bir Önder (Açıkbaş) vardı, ne oldu? Kaybolmayan sakız, pardon şovmen istiyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA