Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asena'dan Abacı olur mu?

Bal gibi de olacak... Asena çok yakında ünlü assolist Muazzez Abacı'ya benzeyebilmek ve onun gibi şarkı söyleyebilmek için canlı yayında ter dökecek. Sadece o mu?
Bir de bakmışsınız meslektaşımız Ömür Gedik, Lady Gaga halleriyle karşımızda...
Dünya üzerinde en fazla ilgi gören yarışmaların mucidi olan uluslararası format şirketi Endemol, çok yakında yeni bir yarışma programıyla Star TV üzerinden Türkiye'de ses getirmeye hazırlanıyor.
Dünyada Your Face Sounds Familiar adıyla yayınlanan yarışma, Benzemez Kimse Sana ismiyle Star'da yayınlanacak.
Ünlü isimlerden oluşan yarışmacılar, kendilerini Madonna'dan Michael Jackson'a, İbrahim Tatlıses'ten Ajda Pekkan'a kadar uzanan bir yelpazede 'ikonlara' benzetmeye çalışacaklar. Yarışmada toplanacak SMS geliri ise o yarışmacının, uğruna mücadele ettiği hayır kurumu, fon ya da yardım kampanyasına aktarılacak.
Şimdilik yarışmacı olarak Asena ve Ömür Gedik ile görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Jüriye başkanlık edecek kişi ise şimdiden belli: Huysuz Virjin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA