Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz ayarı kaçınca

BEYAZ Show başladığında herkes gibi ben de sevgili Beyazıt Öztürk'ün sağlığından endişe ettim. Sanırsınız Beyaz'ı az önce boğulmaktan kurtarmışlar.
Yüzü mavileşmiş, dudakları mosmor.
Eli ayağı gri renge kesmiş...
Sebebini sonradan anladım ve rahatladım. Meğer programın has konuğu Bülent Ersoy daha iyi görünsün diye, özel bir filtreleme yöntemi uygulanmış.
Bu sistem televizyoncuların 'beyaz ayarı' dedikleri kamera renk ayarlarını etkilediği için tüm görüntüye buz mavisi rengi hakim olmuş.
Bülent Ersoy'un Kanuni'yi bile kıskandıracak görkemdeki tahtına kurulur kurulmaz ilk icraatı ise "Karşımda bacak bacak üzerine atmaya yeltenen şu genç kuzun tez kellesu urulaaa!" oldu. Diva, bacak bacak üstüne atan kızı bir güzel payladı. Sonra da sahneye alıp iyice bir teşhir etti.
Ama gelin görün ki; o gençler nereden baksanız, dört-beş saat boyunca minderlerin üzerinde iki büklüm oturmak zorundalar.
Yani bırakın tahtı, kimsenin o garibanlara bir iskemlecik bile tahsis ettiği yok. Ayrıca genç kıza görgü kuralları dersi veren kişinin geçen ay Bebek'te otomobilinden caddeye ıvır zıvır atan kişi olduğu da unutulmamalı.
Bu arada Beyaz'ın aldığı aile terbiyesinden kaynaklanan beyefendi tutumu, her daim takdir topluyor.
Sektörde beyaz ayarı yapmak için Beyaz'a bakmak yetiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA