Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirci bu kadar saf mı?

Televizyon izleyicisinin en fazla sinirine dokunan, aptal yerine konmak. Bu nedenle kendisini hafife alan özensizliklere büyük tepki veriyor.
Okurumuz Burcu Şahin Acar da Deniz Yıldızı dizisi üzerinden yapımcı ve yönetmenlere anlamlı mesajlar vermiş.
"Merhabalar, normalde Deniz Yıldızı adlı dizideki hataları yazmaya tenezzül bile etmem, çünkü o kadar çok ki... Ama bu sefer komedinin daniskasıydı.

TUHAF BİR KAÇIRMA
Dünkü bölümde (23 Mayıs Çarşamba) hastane yatağında kelepçeli olarak bulunan, kapısında polisin beklediği Aykut'u; Başak adlı kızımız kaçırmaya karar verir. Doktor kılığında gelip 'Seni kurtaracağım, EKG'ye çıkaracağımı söyleyeceğim polise' der. Aykut da tabii ki sorar: 'E peki kolumdaki kelepçe?' Başak, saçındaki tel tokayı çıkarır ve kelepçeyi açarlar. Birlikte polisin önüne gelirler. Başak, 'Hastayı EKG'ye çıkarıyorum' der. İşte burası çok komiktir. E sevgili senaristler, ben size ne diyeyim? Polis sormaz mı 'Siz kelepçeyi nasıl açtınız?' diye? Polis anlamaz mı tel tokayla kelepçe açan birinin kötü niyetini?
İkinci bir vaka ise Berna ile Banu arasında yapılan bebek alım-satım sözleşmesi. Banu, bebek doğunca bebeği Berna'ya vereceğine dair sözleşme yaptığını, istese de bu sözleşmeden cayamayacağını söyledi. Oysa kanuna aykırı bir durum mevcut ise sözleşmenin geçersizliği ilkesi söz konusudur.
T.C. kanunlarına göre bebek alım-satımı yasaktır. Bu da kanuna aykırılık ilkesini doğurur ve yapılan sözleşmenin hiçbir geçerliliği olmadığını ortaya koyar.
Bunlar sadece bir bölümden gözüme çarpan iki hataydı. Varın gerisini siz düşünün artık..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA