Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Uçurumun dibi...

Uçurum dizisini izlerken pek çok kişi gibi ben de zorlanıyorum.
Yabancı uyruklu kadınların İstanbul'un karanlık zindanlarında nasıl çürüdüğünü, kimlik ve kişiliklerinin kaybolması için nasıl fiziki ve ruhsal işkenceye tabi tutulduklarını ıstırap içinde izlemeye çalışıyorum.
Ama gelin görün ki; gerçek hayatta yabancı uyruklu kadınların gördükleri şiddet çok daha acımasız. Daha birkaç gün önce haber; gazete manşetlerine, bültenlere, internet sitelerine düştü.
Bir Rus kadını gece kulübünde gözaltına alıp karakola getirmişler. Orada rütbeli bir emniyet görevlisi, kadına tuvalette iki kez tecavüz etmiş. Kadın, durumu bir arkadaşına anlatınca olay ortaya çıkmış ve soruşturma başlatılmış.
Asıl acı olan, gazete ve intenet sitelerine yansıyan haberde Rus kadının adı ve soyadı tam olarak belirtilirken, tecavüzcü müdürün isminin sadece baş harflerinin kullanılmış olması... (İnanmayan internette bir tur atsın!)
Mağduru teşhir et, tecavüzcüyü sakla...
Bu 'uçurum' kolay kolay kapanır mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA