Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gurbetçinin isyanı dinmek bilmiyor!

Bu köşede kaç kez gurbette televizyon izleyenlerin isyanını kaleme aldığımı artık hatırlamıyorum. Gelin görün ki; kanalların Avrupa versiyonlarındaki işkence bir türlü son bulmuyor. Ama bu çığlıkları köşemde yayınlamaktan vazgeçmeyeceğim. Ta ki akıl ve vicdan sahibi yöneticiler harekete geçene kadar. İşte okurumuz Mustafa Kemal Aydın'ın kelimelere döktüğü haklı isyanı;
"Yüksel Bey sizi rahatsız edişimin nedeni ulusal kanallarımızın Euro adı altında yayın yapan ve sözde yarışmalarla insanların paralarını haksız yere gasp eden hırsızlardır. Önceki gün Euro D kanalındaki bir yarışmayı 4-5 kez aradım ve her defasında yarışmaya birazdan dahil olacağımı söyleyip telefonu yüzüme kapattılar. Ben onların maksatlarının para vermek değil, insanları aptal yerine koyup soygun yapmak olduğunu çok geç anladım. Kanal D çatısı altında yayın yapıp, o ismi kullanıp bu tür rezilliklere girişmelerini neden kimse engellemiyor?
Bu konunun üzerine gidip; ben ve benim gibi mağdur duruma düşmüş kişilerin içindeki aptal yerine konma ıstırabını bir nebze olsun dindirebilirseniz çok sevinirim. Bu TV eşkıyalarının karşısında ancak sizin gibi kalemi keskin, yüreği aslan bir televizyon emekçisi durabilir. Bu konuyla alakadar olmanızı önemle rica ederim. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA