Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dünyaları yalan oldu

Öner Erkan, Sarp Apak ve İrem Sak... Yalan Dünya'dan aylar, yıllar önce bu köşeden en fazla övgü alan genç oyunculardı. Dünden beri sanal alemde onlar konuşuluyor. Ama bu kez yetenekleriyle değil, yaptıkları sunuculuk kazalarıyla...
Suç tabii ki bu genç arkadaşlarımızda değil; onları "Hadi bir de sunuculuk yapın bakalım" diyerek, ülkenin en önemli ödül organizasyonlarından biri için sahneye fırlatanlarda...
Evet, 'fırlatanlarda' diyorum çünkü tesadüfen salonun önünden geçerken, kollarından çekilip sahneye atılmış bir halleri vardı.
Yaptıkları hataları tek tek yazıp bir kez daha canlarını sıkacak değilim. Zaten Twitter'da, Facebook'ta önceki geceden bu yana yeterince hırpalandılar. Ancak şu kadarını söyleyeyim; icraatları, bizim Gaf Kürsüsü'nü bir hafta boyunca dolduracak verimlilikteydi.
Yahu bu arkadaşlara hiç mi prova yaptırmadınız? Programın akışını, trafiğini hiç mi anlatmadınız? Konuklar hakkında hiç mi kulaklarına bir şeyler fısıldamadınız?
Evet, 'ilk'ler her zaman heyecanlandırır insanı. Onlar da heyecanlıydılar, şaşkındılar. 'Sunucuyu' bile oynayamadılar. Çünkü ellerinde ne tekst, ne senaryo vardı. Sevimlilikleri de Eser Yenenler'in Miss Turkey'de yaptığı gibi geceyi kurtarmaya yetmedi.

DAVA KONUSU OLUR
Ben Gülse Birsel'in yerinde olsam, 'Mahvettiniz yarattığım karakterleri' diyerek, Altın Kelebek organizatörlerine dava açardım!
Bir de... Sevgili Orhan Boran ağabeyimiz tam zamanında göçüp gitmiş buralardan... Tam zamanında...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA