Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deler de geçer zaman

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de vurulmayan, kaçırılmayan, kaza geçirmeyen karakter kalmadı.
Hatırladıklarımı şöyle bir sıralayayım:
Cemile, Carolin'i bıçakladı. Carolin'in belalısı öldürüldü, Ahmet'in annesi öldürüldü. Balıkçı öldürüldü. Murat intihar etti. İnci Öğretmen kanserden öldü. Nihal'in zorla evlendirildiği adam vurulup öldürüldü. Resul bacağından vurulup sakat kaldı. Ali Kaptan'ı annesi vurdu. Carolin kolundan vuruldu. Berrin'in kafasına manav kilosu isabet etti, hastanelik oldu. Aylin vuruldu.

VADİ'Yİ SOLLADI
Soner önce kaza geçirdi, sonra vuruldu. Ali Kaptan bir kez daha vuruldu. Sırasıyla Balıkçı, Zehra, Cemile ve Kenan'ın annesi kaçırıldı. Nihal hapishanede saldırıya uğrayıp yaralandı. Babası, öz oğlu Hakan'ı yanlışlıkla vurdurdu. Hakan da hastanede babasını yanlışlıkla vurdu...
Eminim, atladıklarım da vardır. Dizi, bu haliyle ortalıkta öldürülecek adam bırakmaya Kurtlar Vadisi'ni çoktan geride bıraktı.
Emniyet, sağlık ve sosyal güvenlik konularında neden geri kaldığımız ortaya çıktı. Baksanıza; emniyet, sağlık ve hukuk sistemimiz 1968 ile 1975 yılları arasında sadece bu aile ile uğraşmış. Vatandaşa sıra gelmemiş ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA