Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Saç kazası ucuz atlatıldı

Benzemez Kimse Sana bu hafta da pür neşeydi. Özellikle jüri üyeleri arasındaki tatlı atışmalar, geceye renk kattı.
Programın başında Seyfi Dursunoğlu ile Hande Ataizi atışırken, Dursunoğlu dayanamayıp Hande'nin saçını çekince olan oldu.
Hande'nin saçı, çıtçıtla tutturulmuş bir postişti ve Dursunoğlu'nun elinde kalıverdi. (İyi ki Seyfi Dursunoğlu'nun yanında oturan kişi Erol Evgin değildi!) Dursunoğlu, elinde kalan saçla konuştu: "Gerçekten sana ait olan bir uzvun yok mu kızım senin?"
Gecenin yıldızı ise Pelin Öztekin'di. Öyle şahane bir Şebnem Ferah performansı ortaya koydu ki herkese parmak ısırttı.
Vallahi kızı koy inceltme efekti uygulanan gündüz programlarına, Şebnem diye herkese yuttur! Bay J'nin Kıraç taklidi de son derece başarılıydı. Adamda su gibi ses var. Hangi kaba koysan, onun şeklini alıyor.
Ümit Erdim de Tanju Okan canlandırmasıyla yürekleri titretmeyi başardı. Başarısız yarışmacılardan Kendi için ise Hande Ataizi'nden pek haklı bir yorum geldi: "İçlerinde profesyonel şarkıcı olan tek yarışmacı sen değil misin yahu?"
Bu arada Allah, sunucu Murat Başoğlu'nun yardımcısı olsun. Seyfi Dursunoğlu'nun sonu gelmez iğnelemeleri ve şaşırtmacaları karşısında bırakın program sunmayı, insan kendi adını bile unutur. Yapımcısı, Murat'a çifte ücret ödese yeridir!
Diğer yandan yarışmacıların, taklit ettikleri ünlülere birebir benzemek konusunda gereksiz bir iddia içinde olduklarını düşünüyorum. Oysa oyları 'en çok benzeyen' değil, 'en çok eğlendiren' alıyor.
Stres yerine biraz daha karikatür lütfen!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA