Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bülbülün çilesi dilinden

Cem Kılıç'ın Benzemez Kimse Sana yarışmasında önceki hafta söylediği birkaç kelime başına büyük dert açtı.
Emre Aydın'ı canlandırmaya çalışan genç oyuncu, bu sırada sesini ona benzetmek için neler yaptığını anlatırken; Emre Aydın'ın 's' harflerini 'ş' gibi telaffuz ettiğini, bunun 'cadde kızlarının' konuşmalarına benzediğini söyleyince, Emre Aydın fanlarının hışmına uğradı.
Sanal âlemde genç şarkıcının sevenleri tarafından ağır biçimde protesto edilen Cem Kılıç, bu haftaki programda yanlış anlaşıldığını söyleyerek, eleştirileri savuşturmaya çalıştı. Kılıç, "Ben Emre Aydın'a asla cadde kızı demedim. Farklı telaffuz biçimini ifade etmeye çalışırken, masum bir benzetmede bulundum" diyerek, yanlış anlaşılmadan dolayı Emre Aydın'ı sevenlerden özür diledi.
Olay, internet üzerinden örgütlenen sanatçıların fanlarının, nasıl büyük bir sivil toplum hareketi ya da baskı grubu oluşturduğu konusunda fikir vermesi açısından ilginç bir örnek oluşturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA