Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haluk Williams çekilir mi?

Star TV akıllıca bir yayın politikası izliyor. Ekranda rekabetin elini ayağını çektiği yaz döneminde, iddialı diziler yayınlayarak fark edilmeye çalışıyor. Şimdilik bu stratejinin başarılı olduğunu söyleyebilirim. Yeni sezonun toz dumanında karambole gitmesi muhtemel diziler, Star'ın yaz ekranında parlıyor.
Ancak yeni başlayan Hayatımın Rolü beni hayal kırıklığına uğrattı. Her ne kadar Haluk Bilginer her zamanki gibi döktürüyorsa, plastik makyajı dudak uçuklatacak kadar başarılıysa, çocuk oyuncuların performansı cazibe yaratıyorsa da dizinin, konusunu çok tanıdık bir filmden alması en büyük handikabı...
Televizyonda da defalarca gösterilen Mrs. Doubtfire (Müthiş Dadı) filminin kopyası olan Hayatımın Rolü, bana göre Bilginer'in hiç de 'hayatının rolü' olmamış. Keşke Robin Williams ile kıyaslanma riskini göze alacağına, özgün bir yapımla izleyicinin karşısına çıksaydı. Zira Haluk Bilginer'i artık' 'uyarlama' komedilerde görmekten sıkıldım.
Bir de Leyla ile Mecnun, İşler Güçler gibi 'safkan' komediler ekranda pırıl pırıl parlarken, senarist ve yapımcıların hâlâ eski filmleri devşirme acizliğine düşmeleri, bende gülme yerine ağlama efekti yaratıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA