Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İlk sırada olmalı

ÇETİN Tekindor tüm tiyatro ve sinema kariyerini, Karadayı dizisindeki muhteşem performansıyla cilaladı.
Televizyonun böyle 'sihirli' ama sanatçıları 'sinir eden' bir özelliği var işte...
Hayatınızı tiyatroya verirsiniz.
Sizi sadece tiyatroya gönül veren bir avuç izleyici, tanır ve takdir eder ama bir gün bir televizyon dizisinde görününce, ilgiden yolda yürüyemez hale gelirsiniz.
Tabii ki Çetin Tekindor için bu durum söz konusu değildi. Onu zaten milyonlar tanıyıp seviyordu ama Karadayı ile büyüdü, büyüdü, kocaman oldu.
Eminim, bundan sonra hayatında hiç tiyatroya gitmemiş bir televizyon izleyicisi, sırf afişinde onun ismini gördüğü için tiyatro gişesinden bilet alacaktır. Durum böyleyken, Karadayı dizisinin jenerik uygulaması benim gibi pek çok sanatseverin yüzünün asılmasına sebep oluyor çünkü Tekindor'un ismi jenerikte Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'den sonra geliyor. Oysa hem senaryodaki ağırlığı, hem göz alıcı performansı, hem de muhteşem tecrübesi ve kariyeri ile jeneriğin ilk sırasını sonuna kadar hak ediyor.
Bana göre Çetin Tekindor'un isminin önüne getirilecek 'Ve' filan gibi 'durumu kurtarmaya yönelik' yapıştırma ibareler yetmez. Ben bu dizide ustanın ismini en başta görmek istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA