Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bilal'i Feyza hak ediyor

Geçen hafta köşemizde küçük bir anket başlatmıştık.
atv'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı'nda Bilal'i Şükran'ın mı yoksa Feyza'nın mı daha çok hak ettiğini okurlarımıza sormuştuk. Katılım, beklediğimizden de yüksek oldu. Elektronik posta kutumuz dolup taştı ve sonuç:
İzleyici yüzde 65 oranında Feyza'nın Bilal'i daha çok hak ettiğine ve mutlu edeceğine kanaat getirdi.
İşte oy gönderenlerin yorumlarından seçmeler:

HANGİ AŞK DEĞERLİ?
"Bilal'in aşkını, Feyza hak ediyor diye düşünüyorum. Şükran, Bilal'e olan sevgisini ifade ederken 'Ailelerimiz denkti, görüşlerimiz denkti' diye ifade etmiş ve kendi değer yapısına sahip Bilal'i sevmişti. Feyza ise sosyal statüsü, dünya görüşü hatta ahlaki yaşam biçimi kendi gibi olmayan kendinden tamamen farklı Bilal'i sevdi."
(Mehmet Altun)
"Bence Şükran. 20 yaşında olsaydım, Feyza derdim ama 27 yaşındayım ve aile uyumu evlilikte çok önemli. Ana-baba atılmıyor ve her durumda hayatınızın içine dahiller. Deneyimle sabit."
(Nurçin Yeşilyayla)
"Bence Bilal'i hak eden kişi Şükran ya da tam tersi de sorulabilir, Bilal, Şükran'ı hak ediyor mu peki?
Şükran onun için onca şeye katlandı gıkını bile çıkarmadı. Bilal ne yaptı peki Feyza ile olmaktan başka? Şükran, Feyza gibi sürekli Bilal'in peşinde dolaşıp 'Şuraya gel buluşalım' demediği için meydan Feyza'ya kaldı. Fakat gerçek dünyada olduğu gibi dizide de Şükran'ın bu asaleti işe yaramayacak ve Bilal yine Feyza'yı seçecektir bence. Fakat hak eden kişi Şükran'dır. (Gülsüm Kağıt)

FEYZA YAKIŞIR
"Feyza'nın aşkı o kadar güzel, o kadar içten ki her erkeğin başını döndürür. Aşk zorla olur mu? Şükran çocukluğundan beri Bilal'in dibindeydi. Aşk olsa, sebep ne olursa olsun evlenmez miydi zaten? Açık ve net; Bilal'in aşkı en çok Feyza'ya, Feyza'nınki de Bilal'e yakışır. Şükran artık çıksın devreden." (Yeliz Çelik)
"Bence Şükran hak ediyor çünkü sevgi neydi; emekti beklemekti, yeri geldiğinde Şükran gibi sevdiği için en büyük fedakârlığı yapmaktı." (Gökmen Karadağ)
"Feyza hak ediyor, o kadar mutsuz ki, onu bu hayata bağlayacak, mutlu edebilecek tek insan Bilal. Aksi takdirde mahvolup gidecek. Şükran'ı en azından seven, koruyan bir anne ve babası var." (Fatma Mustafa)

ZAMANLA SEVER
"Bilal, Feyza'yı sadece maddi açıdan mutlu edemez. O yüzden Şükran'la evlenmeli. Zamanla da sever diye düşünüyorum." (Seleme)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA