Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki düşün, bir söyle!

Bir güne bu kadar gaf sığar mı?
Sığdı işte... Önceki gün, ünlülerin ağzından çıkanları kulakları duymadı, ellerinden dökülenleri gözleri görmedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da "Bent deresi'ndeki genelevleri neden kapattınız?" diye soran hanım takipçisine, "Niye bu kadar ilgileniyorsun? Bentderesi'nde mi çalışıyorsun yoksa?" diye yanıt vermiş.
Nihat Doğan, Twitter hesabına "Soğuk kış günlerinde en büyük keyfim evde DVD izlemek" diye yazmış.
Muzip bir takipçisi de "İzzet'le beraber mi?" diye sorunca, bizimki acayip bir yanıt vermiş: "O az evvel bacının yanındaydı!"

DÖVMELİ OLANA MÜSTE HAK!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Meireles için, "Saç şekli böyle olan, dövmeli olan futbolcunun yapacağı hareket de budur" buyurmuş.
Ve son olarak Esra Ceyhan; A'dan Z'ye programında, ölen kedisi için mermerden mezar yaptıran adamın haberini okurken gülme krizine girip "Bunlar sevgisizlikten kaynaklanıyor. Acilen tedavi olmaları gerek" demiş.
Hepsinin ortak paydası, tahammülsüzlük.
Kendisi gibi yaşamayan, kendisi gibi düşünmeyen kişileri yok saymak, aşağılamak, hakaret etmek, dalga geçmek niye?
Genelevlere karşı olabilirsiniz ama sizden belediye hizmeti alan bir vatandaşın 'gerekçe' sorusuna 'resmi' bir yanıt vermek zorundasınız.
Herkesi eleştirip sağa sola akıl verirken, muzip bir şakayı hemen hakaretle yanıtlamak yerine, çok daha zekice bir tavır sergileyebilirsiniz.
Eğer insanları sadece dış görünüşlerine göre tasnif ediyorsanız, bu sığ görüşünüzü kendinize saklamalısınız.
Hele ki milyonların gönülden bağlandığı bir güzide kulübün başkanıysanız...
Hayvan sevmiyor, hayvanseverlerin bazı tavırlarını 'aşırı' buluyor olabilirsiniz ama bu fikrinizi ifade ederken, önce empati yapmayı denemelisiniz.
Herkesin fikrini açıkça ortaya koymasında bir sakınca görmüyorum. Yeter ki insanlar fikirlerini ifade ederken karşılarında bulunanların da 'insan' olduğunu, kırılacak birer kalpleri bulunduğunu akıllarından çıkarmasınlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA