Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın safları

TV 8'deki Böyle Bir Şey Var mı? programında Faik Öztürk anlattı:
Safiye Soyman yurt dışı seyahatlerinde hep 'I am single' (Tekim, bekarım, yalnızım) deyip duruyormuş. Meğer 'I am singer' (Şarkıcıyım) demek istermiş!..
Hande Ataizi, yaka kartında 'Şekibe' yazan gelin adayına sordu:
"İsminizin anlamı ne?"
Adaydan gelen yanıt herkesi güldürdü:
"Vallahi ben de bilmiyorum. Benim ismim Şefika, kartıma Şekibe yazmışlar!"
Beyaz Show için sokaktaki vatandaşa sordular: "Hiç astral seyahate çıktınız mı?"
Vatandaş yanıtladı: "O ne? Seyahat firması mı?"

SABA STYLE
Saba Tümer, 2.51'lik boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Sultan Kösen'e sordu: "Kardeşlerinin içinde en uzun sen misin?"
Sunucu Murat Başoğlu: Pelin, beş puanını kime veriyorsun?
Pelin Öztekin: İlk vermek çok kötü ya... Bu da tuhaf bir cümle oldu...

VER KURTUL
Eyvah Düşüyorum yarışmacısı Zeynep Koloğlu, 'dost kazığı' deyimini açıklarken söze 'Bir insana 10 kez verirsin, bir kez almazsın' diye başlayınca haber sitelerine manşet oldu.
Kıvırcık Taner, TVEM'de sunduğu Para Konuşur'da iki yarışmacı arasında yazı-tura atıyordu. İlk yarışmacıya sordu, delikanlı "Yazı" dedi. Sonra diğerine döndü: "Sen ne diyorsun?.."
Bugün Ne Giysem?'de Özge Ulusoy "Elbisenin üzerinde çamaşırının izi görünmeseydi daha iyi olurdu" deyince, yarışmacı Derya, alelacele savunmaya geçti: "Çamaşır yok içimde..."
NOT: Eğer bunlara şaşırıp güldüyseniz yarına antrenmanlı gelin. Zira daha beterleri yarınki köşemizde... Bu arada köşemize sığmayan laflar, gaflar ve saflar da SABAH'ın internet sitesinde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA