Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gafları-2

Samanyolu Haber'de Önder Aytaç'ın dili fena sürçtü: "İsterseniz önce Fransa'ya gidelim. Fransa'da Sarkoz iti... Eee...
Sarkozy'nin konuyla ilgili olmuş olan..."
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü öğrencisi Gözde Umay Dalkalı, "TBMM'nin diğer adı nedir?" sorusuna "Yüce Divan" yanıtını verince ülke çapında şöhrete ulaştı. (Doğru yanıt 'Parlamento' olacaktı)

İNGİLİZCE DERSİ
Magazin D'de Özgü Namal, gece kulübü çıkışında muhabirlere "İyi akşamlar, see you" diyerek el sallayınca bir kameraman sordu: "See you ne ya?"
Diğer kameraman arkadaşını aydınlattı: "Öpüyorum sizi diyor!.."
Mehmet Ali Birand, bültende bir kelimeye fena takıldı: "Yüzde 50'si kompos...
Kozmopolit... Yok, kompozit'miş... Ya ne demek bu? Neyse, yüzde 50'si kompozit olarak üretilen uçak İstanbul'a geldi..."
Eyvah Düşüyorum yarışmasındaki soru şöyleydi: "Tekerlemeyi tamamlayın:
Kutu kutu pense, elmamı yerse, arkadaşım Ayşe..."
Yarışmacı Ali tamamladı: "Yarısını görse..."
Eurovision sunucuları Bülend Özveren ve Erhan Konuk, Portekiz'in İspanya'ya hep puan verdiğini ama İspanya'nın Portekiz'e puan vermediğini söylediler. Ancak unuttukları bir şey vardı. Portekiz finalist olamamıştı.
Yani İspanya'nın puan vermesine zaten imkan yoktu!

İLAHİ HOCA !
Saba Tümer, "Haram için ne düşünüyorsunuz?" diye sorunca, Yaşar Nuri Öztürk'ten şaşırtıcı bir yanıt geldi: "Haram para kazananlar sonunda babayı görecekler!.."
Star Haber Bülteni'nden: "Pendik'te bir kuyumcu tek kurşunla öldürüldü.
Kuyumcu kafasından ve ensesinden vuruldu!.."
Konuk Atilla Taş, Beyazıt Öztürk'e iltifat etmek isterken büyük çam devirdi: "Ben seni her zaman çok seviyorum. Beyaz Show zurnanın son deliğidir!.."
Ben Bilmem Eşim Bilir'de yarışan Güven'in sözleri, geceye damgasını vurdu: "Ben karımı her türlü hoplatırım!.."
NOT: Dün olduğu gibi bugün de yılın laflarını, saflarını ve gaflarını çok daha geniş bir şekilde SABAH'ın internet sitesinde bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA