Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yedik mi? Yemedik!

Kurtlar Vadisi fanatikleri iki haftadır 'maskeli süvarinin' kim olduğunu merak ediyordu.
Zoro'nun bu çağdaş versiyonu, müthiş operasyonların altına imza atarak Türkiye'nin geleceğine ipotek koyanlara karşı amansız bir mücadele vermeye başlamıştı.
Bölümün sonunda Maskeli'nin kapüşonu, gözlüğü ve peçesi çıkartıldığında izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Karşılarında Polat Alemdar'ı görmeyi bekleyenler Pusat Çakır ile karşılaştılar.
Peki yedik mi?
Diğerlerini bilmem ama bir Kurtlar Vadisi fanatiği olarak ben yemedim.
İki bölüm boyunca ufak tefek bir adam olarak izlediğim Maskeli'nin, son sahnede 1.85'lik Pusat olarak karşımıza dikilmesi bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu...
Peki, Cahit ile Abdülhey'in kan tahlilinden yola çıkarak İstihbarat'ın kozmik odasında buldukları Pusat Çakır dosyası ne olacak?
Eee, sıradan birinden değil, Polat Alemdar'dan söz ediyoruz. Kendisini Suriye'de şehit olmuş gibi gösterirken, bunları da çoktan planlamış olmalı...
Bu arada Polat'ın gizli operasyonunu sonlandırıp acil olarak yeniden ortaya çıkması gerekiyor.
Zira karşısına Ak Saçlı'dan daha dişli bir düşman dikildi:
Beren Saat!..
Diğer taraftan benim gibi, pek çok Vadi seyircisinin merak ettiği bir soru var: Geçen sezon hemen her bölümde izlediğimiz Başbakan'a ne oldu?
Senaristler tarafından görevinden mi azledildi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA