Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Engin'de yavaş yavaş...

Boşuna dememişler, "Küçük rol yoktur, küçük oyuncu vardır" diye...
Kanal D'nin İntikam dizisinde bir oyuncu var ki; bir yan karakteri canlandırmasına rağmen, başrol oyuncuları kadar büyük sükse yapıyor.
Adı, Engin Hepileri.
Dizide 'Hakan' karakterini oynuyor. Ama ne oynamak!
Hakan kısa sürede zengin olan, biraz züppe, çokça 'yuppie' ama gördüğü iyilikleri de. kötülükleri de unutmayan, uçarı gibi görünmesine rağmen son derece sağlam bir tip. Yine de flu tarafları var. Sanırım onları gelecek bölümlerde göreceğiz.
Derin'e intikamını almasında 'lojistik destek' sağlıyor. Ama gözlerinin arkasında bir başka sırrı saklıyor gibi. Kısaca; bu gri tonları ve gelgitleri nedeniyle canlandırması kolay bir karakter değil. Ama Engin Hepileri bu zor karakteri büyük bir başarı ile ekrana taşıyor. Eminim bu başarı, ona yeni tekst sayfaları olarak geri dönecek ve dizideki ağırlığı giderek artacaktır.
Bu arada Engin Hepileri'nin tiyatro kökenli olduğunu, Kent Oyuncuları'ndan yetiştiğini, hem oyuncu, hem de tiyatro yönetmeni olarak pek çok ödülü bulunduğunu, birbirinden iddialı dizi ve filmlerin kadrosunda yer aldığını, kısaca 'sağlam' bir altyapıya sahip olduğunu da ekleyeyim.
Diğer yandan, dizinin ilk bölümünün jeneriğinde Engin Hepileri'nin isminin unutulmasını da, ileride adının 'en başta' yazılacağına bir işaret sayıyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA